Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Masa;ubic ½ litry śmietanki 30%podzielić na dwie części.Do jednej dodać galaretkę wiśniową(u mnie jest niebieska) rozpuszczoną w 1 szkl. wody,a do drugiej galaretkę agrestową(też niebieska) rozpuszczoną w 1 szkl.wody. NA wierzch zrobić polewę Na piankę z galaretką poukładałam jeszcze galaretki cukrowe kolorowe w kosteczke.
Połowa ciasta żółtego pianka różowa( u mnie niebieskie)-ciasto makowe z powidłem-zielone mleczko zielone(nie bieskie)-Druga połowa ciasta żółtego na wierzch polewa czekoladowa