Do góry

Przetwory Przepis na:

konfitura jagodowa

konfitura jagodowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 9

Dodano:

Odsłon: 1009

bez zalet po prostu smaczne i łatwe

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Sposób przyrządzenia Cukier zalewamy wodą i gotujemy. Owoce wrzucamy na wrzątek i gotujemy pół godziny. Nie mieszamy (tak wyczytałam gdzieś i się sprawdziło) tylko kręcimy garnkiem - wtedy owoce będą całe. Zbieramy pianę łyżką. Studzimy i zostawiamy do następnego dnia. Smażymy drugiego dnia aż owoce będą szkliste

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kobra6 31 stycznia 2011 Dlaczego bez zalet-to same zalety!!!!!:):):)Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń