Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Koperkowa miruna"
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 484
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1316
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 353
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 484
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1316
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 353
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Janeczko z Chełma
Ryby przypraw, skrop sokiem z cytryny. Wstaw do lodówki na godzinę. Panieruj w roztrzepanym jajku i mące. Usmaż na oleju.
Sos: koperek posiekaj. Rosół zagotuj, dodaj koperek, gotuj 3-4 min. Zdejmij z ognia. Śmietanę wyrób z mąką i kilkoma łyżkami rosołu. Resztę rosołu ponownie zagotuj, dodaj śmietanę, mieszając. Zagotuj, odstaw na 5 min.
Dodaj majonez, wymieszaj. Polej rybę, posyp kiełkami.Źródło: Chwila dla Ciebie