Do góry

Dania główne Przepis na:

Koperkowe pulpety z indyka

Przepis dnia 2011-01-25
Koperkowe pulpety z indyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 6138

Dodano:

Odsłon: 49981

Pyszne, zdrowe i zgodne z dietą dr Dukana faza I

Składniki

  • mielone mięso indyka
  • cebula
  • jajko
  • otręby owsiane
  • koperek
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do zmielonego mięsa indyka dodałam jajko, koperek, cebulę, otręby owsiane (dieta... Zamiast otrąb można dodać namoczoną i odciśniętą bułkę), sól i pieprz. Formowałam pulpeciki i gotowałam na parze ok. 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Alicja_XXY 05 lutego 2011 annawk z sosem grzybowym ..pychotka..ja czesto robie z sosem koperkowym..
jr1908 ..maslo orzechowe to nie nutella (to pierwsze czesto spotkac mozna w cukierkach - specyficzny smak -orzeszkow ziemnych)...nutella jest taka bardziej orzechowo( tu smak orzechow laskowych) - czekoladowo -maziowata - slodkajakdiabli;-)))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jr1908 04 lutego 2011 co to za masło orzechowe ? to jest cos takiego jak nutella prawda

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

renimar 04 lutego 2011 Coś dla mnie!Dziękuję.Pozdrawiam serdecznie!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 25 stycznia 2011 Wygląda na sycące mimo, że jest dietetyczne . Ja bym to podała z sosoem grzybowym ( oczywiście nie -Dukanowcom) :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń