Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 743
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 95
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 743
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 95
Składniki
Wyrobic ciasti i schlodzic w lodowce na ok 30min.Nastepnie rozwalkowac na ok 5 cm. Ciasto kroimy w wieksze kwadraty dajemy po lyzeczce marmolady wszystkie 4 rogi ciasteczka skladamy do srodka na marmolade. Blache smarujemu i ukladamy je na blasze. Piec 25-30 min w tem. 200 st.