Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka fajnie pasują do gulaszu.
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 132
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7242
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 158
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 91
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 185
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 132
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7242
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 158
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 91
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 185
Składniki
1. Obrane ziemniaki, kroimy na kawałki i gotujemy w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu ziemniaków, odlewamy wodę i ubijamy tłuczkiem do ziemniaków. 3. Dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto( jak ciasto jest za rzadkie dodajemy mąkę ). 4. Robimy z ciasta wałek po czym kroimy na kawałki. 5. W garnku gotujemy wodę. 6. Na gotującą wodę wrzucamy kopytka i gotujemy do chwili ich wypłynięcia na wierzch. 7. Smacznego.