Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone wyszły delikatne i aromatyczne ,polecam:)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 536
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 85
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7785
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 536
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 85
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7785
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę i zmielić. Paprykę cebulę oraz ser pokroić w drobną kostkę. Dodać do mięsa.Wbić całe jajka. Bułki namoczyć,odciśnięte również dodać do mięsa. Doprawić do smaku solą ,pieprzem i czosnkiem granulowanym. Formować kotleciki,obtoczyć w tartej bułce ,kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złocisty kolor. Smacznego życzę!