Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie odpowiednie w sam raz na niedzielny obiad.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 709
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 82
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 709
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 82
Składniki
Mięso oprószamy solą i pieprzem, obtaczamy w mące i smażymy z obu stron na dobrze rozgrzanym oleju. Nadmiar tłuszczu wylewamy. Mięso zalewamy wywarem i dusimy około 10 minut. Dodajemy śmietanę i dusimy następnie 10 minut. Dodajemy musztardę, mieszamy, żeby ją dobrze rozprowadzić, gotujemy jeszcze chwilę. Podajemy z makaronem lub ziemniakami.