Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla jaroszów... i nie tylko
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Składniki
Ugotowany w osolonej wodzie i osączony kalafior posiekać, dodać tartą bułkę, jajko, startą na tarce cebulę, sól do smaku i masło. Dobrze wymieszać, formować małe kotleciki, obtaczać w tartej bułce, smażyć z obu stron na rumiano. Podawać do sadzonych jaj, z sałatką z pomidorów lub z surówką z papryki i porów. Życzę smacznego.