Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe i smaczne danie, idealne dla dzieci, które odrzucają zieleninę:)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Podgrzej oliwę na patelni i podsmażaj na niej połowę posiekanej cebuli przez 3 min. Ze startego jabłka odcisnąć sok. Owoc, mięso, cebule, zioła, kostkę oraz bułkę tartą rozdrobnić i wymieszać w robocie kuchennym. Dodać soli i pieprzu do smaku. Z masy formujemy małe kotleciki, mogą być kuleczki - obtaczamy w mące i smażymy. Smacznego :))