Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kotlety z kurczaka o smaku papryki z dodatkiem mozzarelli, dzięki której kotlety nie są suche.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
Składniki
1. Mięso mielimy i przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajka.
3. Doprawiamy papryką oraz solą.
4. Z papryczki chili usuwamy nasiona i drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
5. Tą samą czynność powtarzamy z pozostałymi paprykami.
6. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
7. Formujemy podłużne paluszki z mięsa, w środku umieszczamy ser pokrojony w paski.
8. Obtaczamy w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.