Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotleciki z mortadeli

Kotleciki z mortadeli

Autor:

Przepisów i artykułów: 20 Ocena: 324

Dodano:

Odsłon: 7784

Ekspresowe wykonanie :)

Składniki

  • kielbasa mortadela, na ile macie ochote :)
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. pokroj kielbase na plastry ok 1cm,panieruj w mące,jajku i bulce tartej,usmaz na oleju

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

JOJO134 11 kwietnia 2010 widze,ze odezwala sie slynna oliwia,ktora wszystkich i wszystko krytykuje.....pokaz co ty potrafisz,bo jakos kiepsko u ciebie?!

11 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mole3 16 marca 2010 Pamiętam ten smak z przedszkola - miło wspominam. :)

11 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bobara 15 marca 2010 no no...a jakby dwa cieńkie plasterki zlozyć a miedzy plasterek serka i plasterki pieczarek i to do panierki.....

11 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 15 marca 2010 smak z mojego dzieciństwa , warto go sobie przypomnieć :)

11 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń