Do góry

Przekąski Przepis na:

Kotleciki z paluszków surimi

Kotleciki z paluszków surimi

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 7

Dodano:

Odsłon: 1925

Przepisów na kotleciki z kraba, jest wiele, mnie zainspirował przepis, pochodzący z kuchni australijskiej, a mięso z kraba zastąpiłam paluszkami surimi.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozmrożone paluszki rozdrobić widelcem i dodać potarty ser, rozdrobione jajka ugotowane, szczypiorek posiekany oraz surowe jajko. Dodać wszystkie przyprawy. Formować małe kotleciki i smażyć na patelni teflonowej, ok.15 min. Podawać z sosem czosnkowym. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń