Do góry

Dania główne Przepis na:

kotleciki z puree ziemniaczanego

kotleciki z puree ziemniaczanego

Autor:

Przepisów i artykułów: 168 Ocena: 4327

Dodano:

Odsłon: 1381

szybkie, smaczne i sycace

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ziemniaki ugotowac w osolonej wodzie, przepuscic przez praske, dodac mleko i maslo zeby powstalo puree.

  2. puree ostudzic, do zimnego dodac jajko i make, tak aby otrzymac gladkie ciasto.

  3. na patelni rozgrzac olej, lyzka nakladac porcje ciasta, smazyc na zloty kolor.

  4. smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

jagienka 26 kwietnia 2011 Swietne,szkoda,ze nie masz zdjec,to pozwala widziec efekt koncowy dania.
Ale i tak widac,ze apetyczne to jest!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń