Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety zawsze są popularne ale trzeba trochę urozmaicić, wzbogacić, upiększyć a więc użyłam do tego płatów makaronu.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32540
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 39
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 903
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 325
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32540
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 39
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 903
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 325
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy i doprawiamy solą.
2. Panierujemy najpierw w jajku, następnie w bułce tartej.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Makaron gotujemy ale trzeba uważać żeby się nie rozgotował. 5. Płaty makaronu rozkładamy.
6. Na każdy kawałek makaronu układamy plaster sera żółtego.
7. Następnie kotlet.
8. Plaster ogórka.
9. Na ogórka kładziemy paprykę.
10. Zawijamy roladki.
11. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
12. Polewamy passatą.
13. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy zapiekankę
14. Zapiekamy 20 minut w 180˚C. 15. Przed podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego.