Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlet de volaille

Kotlet de volaille

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 150

Dodano:

Odsłon: 738

Łatwa zamiana zwykłego kurczakowego fileta w oryginalny zawijak ;)

Składniki

  • filet z kurczaka
  • masło
  • sól
  • mąka
  • jajo
  • bułka tarta
  • olej
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Filety rozbić tak, by nie porobić dziur i posolić.
    Na środku położyk kawałek masła, zawinąć w rulonik i opanierować jak schabowe.
    Smażyć na zloty kolor.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń