Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś kotlet po farmersku ,jest bardzo prosty do zrobienia nie wymaga dużych nakładów pracy a efekt jest bardzo smaczny . Polecam
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 230
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 443
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 230
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 443
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Składniki
Przygotowanie: Mięso rozbijamy następnie posypujemy przyprawami solą,delikatą czerwoną ,pieprzem .Obtaczamy w mące roztrzepanym jajku i bułce tartej ,( kotlety usmażyć) Cebulę kroimy w krążki smażymy na maśle ,gdy już będzie miękka wbijamy jajka doprawiamy przyprawami i wszystko mieszamy . Takie jajka nakładamy na całego usmażonego kotleta Następnie nakładamy pokrojony w paski ser żółty .Takie kotlety można włożyć na 10 minut do piekarnika aby ser się rozpuścił lub do mikrofali na chwileczkę .Można także gdy pieczemy drugą stronę kotleta włożyć na niego jajka ,ser i przykryć pokrywką na chwileczkę ,wtedy ser wspaniale się rozpuści . Smażymy na wolnym ogniu . Podajemy z ziemniakami ,surówkami keczupem
Smacznego !!!