Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet schabowy podany z ziemniakami i surówką z białej kapusty, marchwi, cebuli i majonezu, doprawioną solą i pieprzem ziołowym.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 227
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34947
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 227
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34947
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem do mięsa, doprawiamy pieprzem i solą, panierujemy w bułce tartej i jajku i smażymy na złoty kolor z obu stron do miękkości mięsa.
W miedzy czasie kroimy drobno kapustę, obraną cebulę w kostkę a obraną marchew trzemy przez duże oczka na wiórki. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy 3 łyżki majonezu i mieszamy. Gotujemy również obrane ziemniaki w osolonej wodzie. Jeżeli kotlety będą dobrze usmażone podajemy je z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!