Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste smaczne i piękne
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36022
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 168
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 303
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 358
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36022
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 168
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 303
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 358
Składniki
Oddzielamy kości od mięsa , kładziemy na rozgrzana oliwą patelnie dodajemy tarty imbir , sól , pieprz oraz 5 łyżek sosu Worcester oraz rozgnieciony czosnek smażymy około 10 minut potem odstawiamy na tyle samo.
obieramy cebulę siekamy drobno i do miski , obieramy pieczarki kroimy drobno , rozcinamy paprykę i kroimy na cienkie plasterki , wszystko dodajemy do miski , przyprawiamy solą i pieprzem, następnie wrzucamy na patelnie dodajemy octu winnego i dusimy ok 10-15 min na średnim ogniu.