Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety jajeczne z ziołami"
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 8
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 5
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 61
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 21
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 8
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 5
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 61
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 21
Składniki
Cebulę obierz, pokrój w kostkę i zeszklij na gorącym oleju. Uważaj, by nie przypalić, bo danie straci smak.
Bułkę namocz w mleku z dodatkiem wody. Następnie wyjmij, odciśnij, a potem rozdrobnij z jajkami ugotowanymi na twardo.
Dodaj schłodzoną cebulę, surowe jajko oraz posiekaną bazylię, oregano i tymianek. Dopraw całość solą i pieprzem.
Z przygotowanej masy uformuj kotlety, obtocz je w tartej bułce i usmaż na rozgrzanym oleju. Podawaj z ziemniakami i czerwoną kapustą.Źródło: Kurier TV