Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 680
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 654
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 680
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 654
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
6 jaj ugotować na twardo, wystudzic, obrac i pokroić w kostkę (ja to robie za pomocą specjalnej kratki). Dodac 2 surowe jaja, tarty ser, sól i pieprz ziołowy i tyle tartej bułki zeby masa miała konsystencje tej na kotlety mielone.. Wszystko dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Jesli ktos chce to moze dodac zeszklona na oleju posiekana cebulę. Smacznego.;)