Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi kotlety mielone ,zrobiłam z nich danie trochę inne bo w sosie warzywnym. Polecam wypróbować kiedy przejedzą nam się tradycyjne mielone:)
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 95
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1463
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 95
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1463
Składniki
Warzywa pokroić w kostkę i zalać bulionem lub wodą tyle by były przykryte. Gotować 15min.Zblendować ,doprawić do smaku. Sos ma mieć dość gęstą konsystencję.Podbić śmietaną. Do sosu wrzucić nasze mielone i pogotować kilka min.by kotlety zagrzały się. Podawać z kaszami lub ziemniakami.
Smacznego życzę!