Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki wyszły przepyszne,ten ciepły wypływający z nich ser,dodaje smaku całej potrawie. Serdecznie polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 96
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1295
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1056
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 88
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 64
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 96
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1295
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1056
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 88
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 64
Składniki
Mięso zmielić,dodać namoczoną i odciśniętą bułkę,również zmieloną. Cebulkę drobno pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Dać wszystko do miski,dodać jajko oraz pieprz i sól do smaku. Mięso dobrze wyrobić by nie kleiło się do ręki.Podzielić na 4 porcje. Wilgotnymi rękoma mięso rozpłaszczyć ,nałożyć do środka ćwiartkę camemberta i dokładnie uformować kotleta. Panierować w bułce tartej i kłaść na gorący tłuszcz.Smażyć na małym ogniu,ponieważ kotlety są grube ,muszą dłużej się smażyć. Podawać z dodatkami jakie lubimy,ja podałam z żurawiną mojej roboty.
Smacznego życzę!