Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musicie sami spróbować. Cudowny smak i połączenie, a tak niewiele pracy.
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 132
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7197
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 155
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 180
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 132
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7197
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 155
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 180
Składniki
Obmyte pieczarki kroimy w plastry i przesmażamy na patelni , lekko solimy i pieprzymy. Przestudzone pieczarki mielimy razem z mięsem. Pora bardzo drobno kroimy , czosnek przeciskamy przez praskę. Obsmażamy na patelni , dodajemy tymianek i gałkę muszkatołową. Po 10 minutach duszenia posypujemy skórką cytrynową , natką pietruszki i przestudzamy. Mięso doprawiamy do smaku solą i pieprzem , nabieramy porcje mięsa faszerujemy porem i formujemy kotlety. Kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy.