Do góry

Dania główne Przepis na:

kotlety rybne

kotlety rybne

Autor:

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 7751

Dodano:

Odsłon: 13516

pierwszy raz robiłam ale nie ostatni :)

Składniki

  • 1 kg filetów z mintaja (lub inne filety)
  • bułka do namoczenia
  • 2 jajka
  • sól, pieprz, przyprawa do ryb
  • bułka tarta
  • olej do smażenia
  • 2 łyżki posiekanego kopru
5-6 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Jeżeli mamy mrożone filety to rozmrozić. Rybę drobno posiekać. Bułkę namoczyć i odcisnąć dodać do ryby. Rybę z bułka wymieszać dodać jajka, przyprawy, koper, dokładnie wyrobić. Formować kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 19 kwietnia 2013 Ja do tej pory nie robiłam w ten sposób ryby fajny sposób na obiad dla dzieci:-))Super Odpowiedzi: 1 ▼

11 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 17 kwietnia 2013 Uwielbiam kotlety rybne.
Zobacz też moje
http://inews.com.pl/WordPress3/kotlety-rybne

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

taura 14 kwietnia 2013 robię podobne i polecam, bo są pyszne i zdrowe! :)

13 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń