Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety rybne

Kotlety rybne

Autor:

Przepisów i artykułów: 426 Ocena: 8489

Dodano:

Odsłon: 2888

Z mrożonych filetów, dobrze doprawione.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Sekretem mielonych z ryby jest dobre przyprawienie.
    Rybę zmalaksowałam blenderem razem z ziemniakami. Dodałam jajo, i bułkę w podobnej ilości co wielkość jaja. Jeszcze koperek, przeciśnięty czosnek, sól i pieprz.
    Zwilżonymi dłońmi uformowałam kotlety i obtoczyłam je w tartej bułce.

  2. Usmażyłam je na rumiano.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (24)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń