Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mini kotleciki z ryby bez maszynki do mielenia.
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 84
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 205
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 484
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 1012
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 80
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 84
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 205
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 484
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 1012
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 80
Składniki
1. Ryby zalać wrzątkiem i doprowadzić do wrzenia. 2. Odcedzić, przelać zimną wodą i obrać z większych ości i płetw. 3. Ryby wrzucić do wąskiego pojemnika i zmielić dokładnie blenderem razem z przyprawami. 4. Dodać białko jajka i trochę bułki tartej. Formować małe kotleciki i obtaczać w bułce tartej. 5. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju.