Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety ryżowe"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 74
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 74
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Składniki
Ugotuj ryż, marchewkę oraz pietruszkę. Ostudź. Warzywa zetrzyj na tarce, wsyp do odsączonego ryżu. Dodaj starty żółty ser, posiekany koperek, 2 łyżki bułki tartej, jajka. Przypraw masę do smaku.
Uformuj zgrabne kotleciki. Obtocz je w bułce tartej. Smaż na rumiano na gorącym oleju. Podaj z sosem koperkowym.
Porcje 6 60 min Cena 1,60 zł Kalorie 265 kcal
Izabela Siwulska z Jasienicy Rosielnej</strong>Źródło: Takie jest życie