Do góry

Przekąski Przepis na:

kotlety z jaj

kotlety z jaj

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 32

Dodano:

Odsłon: 1992

Szybkie, łatwe i przede wszystkim smaczne

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. 5 jaj ugotować na twardo, obrać i pokroić w drobną kostkę. Połowę bułki tartej namoczyć w mleku, dodać do masy jajecznej wraz z posiekaną pietruszką i surowym jajem, doprawić zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami, dokładnie wymieszać.

  2. Z gotowej masy uformować kotlety, obtoczyć je w pozostałej bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju na złoto

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń