Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety z mintaja"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 679
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 513
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 23
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 78
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 679
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 513
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 23
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 78
Składniki
Trzy jajka ugotuj na twardo.
Ryby umyj, osusz, po czym zmiel wraz z obraną cebulą. Dodaj surowe jajko oraz namoczoną wcześniej, odciśniętą i rozgniecioną widelcem kajzerkę. Masę dopraw solą z pieprzem. Na koniec dołóż pokrojone w kostkę jajka i całość delikatnie wymieszaj.
Uformuj niewielkie kotlety i zapanieruj w pokruszonych płatkach kukurydzianych. Usmaż je z obu stron na złoty kolor na rozgrzanym oleju.
Danie podawaj z ugotowaną na parze młodą marchewką i koperkiem.
Czas przygotowania: 40 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax