Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety z mintaja"
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 31
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 43
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 301
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 31
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 43
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 301
Składniki
Trzy jajka ugotuj na twardo.
Ryby umyj pod bieżącą wodą, osusz, po czym zmiel wraz z obraną cebulą. Dodaj surowe jajko oraz namoczoną wcześniej, odciśniętą i rozgniecioną widelcem kajzerkę. Masę dopraw solą z pieprzem. Na koniec dołóż pokrojone w kostkę jajka i całość delikatnie wymieszaj.
Uformuj niewielkie kotlety i opanieruj w pokruszonych płatkach kukurydzianych. Umaż je z obu stron na złoty kolor na mocno rozgrzanym oleju. Danie podawaj, np. z ugotowaną młodą marchewką, ziemniakami i koperkiem.
Czas przygotowania: 40 min. 1 porcja = 350 kcalŹródło: Kurier TV