Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 83
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 20
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 15
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 83
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 20
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 15
Składniki
Mortadele kroimy w plastry, które obtaczamy w mące.
Jajka roztrzepujemy z majonezem oraz chrzanem doprawiając solą i pieprzem.
Obtoczone w mące plastry mortadeli maczamy w jajku, a następnie w bułce tartej.
Tak przygotowane kotlety smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.
Kotleciki podajemy zaraz po usmażeniu z ulubioną surówką i ziemniaczkami.
;-D
;-)))