Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety z mrożonego szpinaku

Kotlety z mrożonego szpinaku

Autor:

Przepisów i artykułów: 450 Ocena: 3816

Dodano:

Odsłon: 33

Wypróbowany przepis na "Kotlety z mrożonego szpinaku"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Bułkę namocz, odciśnij, dodaj do mięsa. Wymieszaj, wbij jajko, przypraw oregano, solą, pieprzem, papryką, czosnkiem. Szpinak zblanszuj, odcedź. Pokrój, przypraw solą, czosnkiem, gałką muszkatołową.

  2. Ostudź. 3 Z masy mięsnej uformuj placuszek, włóż trochę szpinaku i zlep. Kotlet obtocz w bułce tartej i usmaż na oleju.

  3. Porcje 10, 60 min, Cena 1,50 zł;Kalorie 250 kcal

    Źródło: Bella Relaks

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń