Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety z porem i serkiem topionym

Kotlety z porem i serkiem topionym

Autor:

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 278

Dodano:

Odsłon: 6514

Dobry pomysł,dobry smak.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. schab potnij na 4 kotlety,rozbij tłuczkiem,przypraw solą i pieprzem.Oprósz mąką,panieruj w jajku i bułce tartej.Usmaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

  2. Białe części porów potnij w krążki i usmaż na maśle,przypraw.Sewrek topiony zamroż.

  3. Kotlety ułóż w naczyniu żaroodpornym.Na każdy nałóż porcję pora.Serek grubo zetrzyj i posyp kotlety.Zapiekaj 10 min 200 st.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 02 lutego 2012 I mnie sie równiez bardzo podoba,a jezeli ktoś uważa ,że za bardzo kaloryczny to niech szuka przepisu na marchewkę na parze.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń