Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne kotlety na przekąskę.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 729
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 729
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać i zmielić. Masło rozetrzeć z żółtkami, zmieszać z ziemniakami, białkami ubitymi z sodą, mąką i jabłkami startymi na tarce o dużych oczkach. Posolić do smaku, formować kotleciki i smażyć złociście na silnie rozgrzanym tłuszczu.