Do góry

Przekąski Przepis na:

Kotlety ziemniaczane z jabłkami

Kotlety ziemniaczane z jabłkami

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 2008 Ocena: 10142

Dodano: 24.09.2016

Odsłon: 653

Smaczne kotlety na przekąskę.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania:
    Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać i zmielić. Masło rozetrzeć z żółtkami, zmieszać z ziemniakami, białkami ubitymi z sodą, mąką i jabłkami startymi na tarce o dużych oczkach. Posolić do smaku, formować kotleciki i smażyć złociście na silnie rozgrzanym tłuszczu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń