Do góry

Śniadania Przepis na:

Koziołki

Koziołki

Autor:

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 987

Dodano:

Odsłon: 5321

Smaczne i proste

Składniki

  • parówki ( kto ile zje)
  • tłuszcz do smażenia
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ponacinać parówki (na końcach naciąć w krzyż na około 1 cm).Smażyć na gorącym tłuszczu.Podawać z Ketchupem lub musztardą - jak kto woli.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (11)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

dusia5 10 lutego 2012 Dusia
Pytys nie sluchaj ich i nie zawracaj nimi glowy.Niech smaza na czym chca a jak nie chca niech nie smaza.Grunt ze
koziolki pienie wygladaja a smak to wszyscy znamy.Zcieplymi pozdrowieniami...

6 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jagienkaaa 01 czerwca 2011 To jest fajny prosty przepis!Tez tak robie!Swietny pomysl na szybka kolacje!do tego proponuje jakas salate!Ale na Twoim miejscu zmienilabym smalec na olej jest zdrowszy!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

oliwia_winna 27 kwietnia 2010 pytys; nie gniewaj się, ale eses ma rację...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

eses 26 kwietnia 2010 jak mam nie czytać przepisu? to skąd mam wiedzieć c o w nim jest? po to sie czyta, po to są komentarze, aby pisać. Nie sądze również żeby ktokolwiek czuł się tutaj zmuszany. Parówki ze smalcem.. hmm.Nieciekawie. Może to takka podpowiedź dla Ciebie od innych, żebyś się bardziej postarała?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

pytys 26 kwietnia 2010 Jak Wam tak nie pasuje to nie czytajcie następnym razem.Ja nikogo nie zmuszam do robienia tego czy innego przepisu.

6 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

eses 26 kwietnia 2010 TOTALNA KOMPROMITACJA KULINARNA - żal mi Ciebie droga Kuchareczko.
chyba, że to jakaś prowokacja.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń