Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krakersy jajeczne z wędzoną rybą"
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 138
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7418
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 175
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 92
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 199
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 138
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7418
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 175
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 92
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 199
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz ze skorupek. Posiekaj. Łososia (może być inna wędzona ryba) pokrój w drobną kostkę. Koperek umyj, osusz i posiekaj.
Do miski włóż jajka, łososia i koperek. Dodaj majonez, przypraw do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj. Pastą posmaruj krakersy. Udekoruj cząstkami cytryny, rybą i koperkiem.
Przepis przysłała Jadwiga Piekut z Żyrardowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie