Do góry

Przekąski Przepis na:

Krakersy z pastą rybną

Krakersy z pastą rybną

Autor:

Przepisów i artykułów: 49 Ocena: 964

Dodano:

Odsłon: 9642

Sprawdzona przekąska na imprezę.

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Masło i sardynki w oleju rozetrzeć, dodać utarte na tarce jajka i żółty ser. Dodać majonez i chrzan, wszystko dokładnie wymieszać, aby powstała pasta. Doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką (nie przesadzać z solą, bo krakersy są dość słone).

  2. Tak przygotowaną pastę nakładać na krakersy i przykrywać drugim.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń