Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię zupy krem, bo mam możliwość przemycić moim niejadkom trochę cennych warzyw :) Krem cukiniowo-czosnkowy jest smaczny i zdrowy, polecam ;)
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 18
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 10
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 63
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 29
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 18
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 10
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 63
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 29
Składniki
Z gołębia, lubczyku i kilku gałązek zielonej pietruszki przygotować wywar. Na patelni podgrzać oliwę, dodać obrany i pokrojony czosnek oraz wypestkowaną i pokrojoną cukinię. Smażyć przez kilka minut. Do gotującego się wywaru dodać pokrojone w plastry marchewkę i pietruszkę, gotować do miękkości. Następnie do garnka dodać serek śmietankowy i usmażone jarzyny.
Mięso z gołąbka obrać i także dodać do całości. Dodać przyprawy i całość dokładnie zmiksować na gładki krem, po czym zagotować. Podawać z dużą ilością pokrojonej natki pietruszki i np. makaronem nitki.