Do góry

Desery Przepis na:

Krem kokosowy do przekładania ciasta

Krem kokosowy do przekładania ciasta

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 25

Dodano:

Odsłon: 13328

Krem ma świetna konsystencję , jest szybki i prosty w zrobieniu oraz jest smaczny . Polecam ten krem do przekładania biszkoptu ,oraz murzynka .Ciasto można najpierw posmarować dżemem,a następnie nałożyć krem kokosowy. Polecam !

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. wszystkie składniki ze sobą połączyć oraz zagotować do odparowania ciągle mieszając.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

marta-janik-963 21 stycznia 2014 takie moze glupie pytanie: czy składniki łączyć na ogniu, czyli masło rozpuscic z reszta, czy najpierw robotem wszystko ubić a pozniej na ogien? jestem nowicjuszka wiec wole dopytac. Pozdrawiam!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń