Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, gęsty krem to wspaniała propozycja dla lubiących dobrze zjeść ;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 77
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 148
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 67
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 77
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 148
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 67
Składniki
Gołąbka zagotować z zielonym selerem i umytym porem. Gotować przez ok. 20 min. Na patelni stopić masło i dodać obrany i pokrojony seler, przyprawić i dusić do miękkości.
Usmażonego selera przełożyć do zupy i gotować całość przez ok. 10 min. Potem gołąbka wyciągnąć, obrać mięso. Zupę przestudzić i dodać mięso. Całość zmiksować na gładki krem.
Podawać z kleksem ze śmietany i paluszkami grissini. Smacznego!