Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krem z białą czekoladą i miętą"
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 51
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2658
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 336
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 215
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 51
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2658
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 336
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Z pomarańczy wyciśnij ok. pół litra soku. Pół szklanki wymieszaj z budyniem i galaretką. Resztę zagotuj z syropem trzcinowym i miętą.
Miętę wyjmij, wlej mieszankę, połącz. Dodaj margarynę i czekoladę. Gotuj, mieszając, aż zgęstnieje.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6 cena, za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie