Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dalej działam z dynią,którą dostałam,teraz powstał pyszny i dietetyczny krem. Serdecznie polecam:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 49
Smak wiosny!
Odsłon: 692
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 685
Szybka i smaczna
Odsłon: 11245
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 307
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 49
Smak wiosny!
Odsłon: 692
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 685
Szybka i smaczna
Odsłon: 11245
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 307
Składniki
Obraną dynię pokroić na mniejsze kawałki,seler naciowy w kostkę. Dodać marchew i czosnek. Zalać wodą tak by lekko przykryła warzywa.Gotować 1/2 godz. Lekko przestudzić ,zblendować i postawić na palnik. Dodać wszystkie przyprawy i zabielić śmietaną.Zagotować. Jeśli chcemy bardziej treściwy krem,można dać łyżkę masła. Podawać z makaronem,grzankami lub groszkiem ptysiowym. Smacznego życzę!