Do góry

Zupy Przepis na:

Krem z kurczaka i pieczarek

Krem z kurczaka i pieczarek

Autor: Kermeet

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 885

Dodano: 06.10.2011

Odsłon: 2100

Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z warzyw, pieczarek i nóg ugotować rosół. Po ugotowaniu rosołu warzywa wyrzucić, pieczarki odłożyć ,a mięso oddzielić od skóry i kości, po czym dodać je z pieczarkami z powrotem do rosołu, dodać mąkę rozrobioną ze śmietaną i odrobiną rosołu, zmiksować. Do zmiksowanej zupy dodać gałkę muszkatołową, imbir i doprawić solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń