Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewajace moze byc jako przystawka i jako pierwsze danie
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 749
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 97
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 749
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 97
Składniki
Obrane marchewki i ziemniaki kroimy w kostki i talarki by szybciej sie gotowaly,dosdajemy wode lekko ponad stan wody( w zaleznosci jaka chcemy otrzymac konsystencje.lekko solimy
Gdy zabulgota nam w garku dodajemy kostke warzywna a ta jak sie rozpusci dodajemy lyzeczke kopiata curry( w zalznosci jaka mamy proporcje . gotujemy az warzywa beda miekkie.
Gy wszytsko bedzie ugotowane miksujemy blenderem do konsystencji musu.
podajemy z tostami. mozna rowniez spróbować z kasza gryczana