Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
* Do przygotowania tego dania możesz użyć surowych krewetek tygrysich, lub mrożone, niegotowane.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 322
Polecam.
Odsłon: 779
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36346
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 443
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 322
Polecam.
Odsłon: 779
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36346
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 443
Składniki
1. Na patelni rozgrzej oliwę. 2. Do oliwy dodaj czosnek, chilli oraz natkę pietruszki. 3. Smaż około 30 sekund. 4. Dodaj pastę z anchois. 5. Smaż około 1 minuty. 6. Dodaj oczyszczone i pozbawione pancerzy krewetki. 7. Smaż z każdej strony (około 3 minuty). 8. Dodaj wino i duś nie więcej niż 3 minuty. 9. Dodaj pomidory i duś wszystko razem około 3 minuty. 10. Dopraw solą oraz pieprzem. 11. Podawaj gorące z bagietką. 12. Smacznego :-)