Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale smakuje
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Zmazdzony czosnek wymieszać z posiekaną papryką pepperoni,sokiem z cytryny i koperkiem - gotową mieszanką zalać krewetki i odstawić na 5 godzin. Jedno Awokado sparzyć, skórkę zetrzeć na długie paski reszte pokroić w większą koske, reszte awokado obrać ze skórki również pokroić, grapefruta obrać dokładnie ze skórki starająć się wykrajać plasterki miąższu z pomiędzy białej błony ,która ma gorzki posmak, pokrojony owoc ułożyć z avokado na półmisku na to wyłożyć krewetki wraz z marynatą.