Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja osobiście uwielbiam krewetki a z pomarańczami to prawdziwy afrodyzjak
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Składniki
Układamy na półmisku.
Pomarańcze myjemy a nastepnie obcinamy ze skory tak aby nie było błon.
Wykrajamy ksieżyce miedzy błonami.Dodajemy do krewetek.
W osobnej miseczce łąaczymy oliwe, ocet, przyprawy i szczypiorek. Polewamy krewetki i pomarancze sosem i gotowe.