Do góry

Przekąski Przepis na:

Krewetki z szynką parmeńską, w cieście kokosowym

Krewetki z szynką parmeńską, w cieście kokosowym

Autor: MP3-ka

Przepisów i artykułów: 159 Ocena: 1550

Dodano: 16.12.2012

Odsłon: 2382

bardzo smaczna przystawka lub dodatek do obiadu :)

Składniki

  • krewetki tygrysie mrożone sok z połowy pomarańczy plastry szynki parmeńskiej łyżka mąki jajko wiórka kokosowe
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

MP3-ka 17 grudnia 2012 niestety słaba jakość zdjęć :/ ale danie naprawdę pyszne!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

BM87 17 grudnia 2012 Mniam, mniam, mniam i jeszcze raz mniam. :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń