Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotki dostepne na kazda kieszen ;) malo czasochlonne,a rewelacyjne ;)))
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
myjemy i kroimy pieczarki na cieniutkie plasterki,lekko podsmazamy na oleju,odstawiamy do wystygniecia. robimy ciasto na nalesniki: maka,jajo woda,sol i mleko 1lyzka oleju-miksujemy wszystko na gladka leista mase ,smazymy nalesniki wielkosc zalezy od ego jak duze chcemy zrobic krokiety ja preferuje mniejsze ;)
Na ostygniete nalesniki ukladamy podsmazone pieczarki kladziemy na to nieduzy plasterek sera zoltego i kawaleczek topionego,zawijamy jak krokieta,
obdaczamy zawinete krokiety w jaju i buce samazymy na zloty kolor, podajemy z barszczykiem czerwonym lub np z sosem pieczeniowym jasnym ;) samacznego ;)))